• Guoyu Plastic Products Lamea fufulu fagu

Mid-Autumn Festival 2024: O se fa'amanatuga faalelagi o le aganuu ma le lotogatasi

Mid-Autumn Festival 2024: O se fa'amanatuga faalelagi o le aganuu ma le lotogatasi

500ml 1L两色机油瓶-9

Folasaga:

I le aso 17 o Setema, 2024, o le masina atoa o le a susulu ai le lagi i le po ma le faitau miliona o tagata i le lalolagi o le a potopoto e faamanatu le Mid-Autumn Festival. O lenei tu masani anamua o loʻo mauaa loloto i aganuu a Asia i Sasaʻe ma o se taimi mo mafutaga faaleaiga, faʻafetai, ma fefaʻasoaaʻi keke masina i lalo o le malamalama o le masina.

O le talafaasolopito o le Mid-Autumn Festival e mafai ona toe maua i tua i le Shang Dynasty i le silia ma le 3,000 tausaga talu ai. E faamanatuina i atunuu e pei o Saina, Vietnam, Korea i Saute ma Iapani. E faailogaina ai le faaiuga o le seleselega o le autumn ma o se taimi e avatu ai le faafetai mo le vaitau o le seleselega. O le tausamiga foʻi e tumu i tala faʻasolopito, ma o le tala sili ona taʻutaʻua o Changʻe, le atua fafine o le masina sa nofo i se maota i luga o le masina.

O lo'o iai:

O le tausamiga o le a sili atu ona faʻapitoa i le 2024, faʻatasi ai ma le tele o mea faʻapitoa na fuafuaina e faʻaaloalogia ai lenei tu masani faapelepele. I Saina, o taulaga e pei o Beijing ma Shanghai o le a faʻafeiloaʻi faʻaaliga tetele mo moli e faʻamalamalamaina ai auala i mamanu lavelave ma lanu viia. E potopoto faatasi aiga e fiafia i taumafataga masani, ma keke masina e taulamua i le tulaga. O nei keke lapotopoto e tumu i mea suamalie poʻo le suamalie ma faʻatusalia le lotogatasi ma le atoatoa.

O faʻamanatuga faʻapena e faia i Vietnam, lea e feoaʻi ai tamaiti i luga o auala o loʻo uuina moli felanulanuaʻi i foliga o fetu, manu ma fugalaau. E faamanatu foi e Vietnamese i siva a leona, lea e talitonu e aumaia ai le manuia ma tetee atu ai agaga leaga.

黑色1L机油瓶-1
紫色1L机油瓶-1

aotelega:

O le Tsukimi, po o le “vaai i le masina,” i Iapani, o se gaoioiga e sili atu ona faatauvaa e taulaʻi atu i le talisapaia o le matagofie o le masina. E fa'apotopoto tagata e fiafia i mea'ai fa'avaitaimi e pei o dumplings ma chestnuts ma fatu solo e fa'aosofia e le masina.

O le 2024 Mid-Autumn Festival e le gata o se faʻamanatuga o le seleselega ma le masina, ae o se molimau foi i le tumau o measina faaleaganuu ma le lotogatasi o tagata. Pe a oso aʻe le masina atoa, o le a susulu atu lona malamalama mālū i se lalolagi e tumu i le olioli, lotofaafetai, ma le lotogatasi.


Taimi meli: Sep-19-2024