• Guoyu Plastic Products Lamea fufulu fagu

Aso o Vaomatua a le Lalolagi 2024: Faʻamanatu ma puipuia o tatou vaomatua

Aso o Vaomatua a le Lalolagi 2024: Faʻamanatu ma puipuia o tatou vaomatua

信图片_202208031033432

Folasaga:

O Mati 21, 2024 o le Aso o Vaomatua a le Lalolagi, faatasi ai ma tagata i le salafa o le lalolagi o loʻo faʻamanatuina le taua tele o vaomatua o loʻo faia i le tausia o le ola i luga o le fogaeleele ma le manaʻoga faanatinati e puipuia i latou mo tupulaga o le lumanaʻi.

O vaomatua e taua tele i le faatumauina o le paleni o le siʻosiʻomaga o le paneta, saunia nofoaga mo le anoanoai o ituaiga ma avea ma puna o le ola mo le faitau miliona o tagata. Latou te faia foi se sao taua i le faaitiitia o suiga o le tau e ala i le mitiia o le carbon dioxide mai le ea. Ae ui i lea, e ui lava i lona taua tele, o le vaomatua o loʻo feagai pea ma le tele o faʻamataʻu, e aofia ai, faʻaleagaina o le vaomatua, taʻavale faʻasaina ma aʻafiaga o suiga o le tau.

O lo'o iai:

O le autu o le Aso o Vaomatua a le Lalolagi 2024 o le "Forest and Biodiversity", e faamamafaina ai le soofaatasi o vaomatua ma le tamaoaiga o ituaiga eseese o laau ma meaola latou te lagolagoina. O le fa'amanatuga o lenei tausaga o le fa'alauiloa lea o le taua o le puipuia o meaola eseese o le vaomatua ma le mana'omia o le fa'aaogaina o faiga fa'atonutonu gafataulimaina ina ia mautinoa lo latou ola umi.

I le faʻamanatuina o le Aso o Vaomatua a le Lalolagi, o loʻo faia ni faʻalavelave eseese i le lalolagi atoa e faʻalauiloa ai le faʻasaoina o vaomatua ma faʻalauiloa tagata lautele i le taua o vaomatua. E aofia ai polokalame fa'atosina o la'au, a'oa'oga fa'aa'oa'oga ma polokalame fa'aa'oa'o atu i nu'u ua fuafuaina e fa'aaofia ai tagata i le puipuia ma le toe fa'aleleia o vaomatua.

Na faʻaaogaina foi e Malo, NGO ma vaega o le siosiomaga le avanoa e fautua ai mo faiga faʻavae malosi ma tulafono faatonutonu e puipuia ai vaomatua ma faʻafefe ai le faʻaleagaina o vaomatua. O taumafaiga e una'ia faiga tau vaomatua gafataulimaina, fa'amalosia nu'u fa'apitonu'u ma fa'amalosia tulafono e fa'asaga i ta'otoga fa'asolitulafono na fa'amamafaina o ni laasaga taua i le puipuia o vaomatua o le lalolagi.

洗洁精瓶
盖-机油

aotelega:

I le faaopoopo atu i taumafaiga faasao, o le matafaioi a tekinolosi i le mataituina ma le puipuia o vaomatua o loo faamamafaina foi. O ata satelite, drones ma isi mea faigaluega faʻapitoa e faʻaogaina e siaki ai le faʻaleagaina o vaomatua, iloa le faʻasaina o le faʻasaina ma iloilo le soifua maloloina o meaola faanatura. O nei fa'atekonolosi fa'atekonolosi ua fa'amaonia le taua tele i le puipuia o vaomatua ma fa'amautu ai i latou e fa'amata'u lo latou ola.

O le Aso o Vaomatua a le Lalolagi e faamanatu atu ai i tagata la tatou matafaioi tuufaatasi e puipuia ma faafailele vaomatua. O lo'o vala'au atu i tagata ta'ito'atasi, nu'u ma atunu'u ina ia faia ni laasaga 'anoa e puipuia ai nei punaoa fa'anatura taua. E ala i le galulue fa'atasi e puipui ma fa'atumauina le fa'asao o vaomatua, e mafai ai ona tatou mautinoa se lumana'i lauusiusi, maloloina ma sili atu ona maufetu mo lo tatou paneta ma ona tagata uma.


Taimi meli: Mati-18-2024