• Guoyu Plastic Products Lamea fufulu fagu

Zhongshan Huangpu Guoyu Palasitika Products Factory:2024 Party Building Day

Zhongshan Huangpu Guoyu Palasitika Products Factory:2024 Party Building Day

Folasaga:

O le faamanatuina o le lotogatasi ma le alualu i luma, ua faamanatuina ai le Aso Fausiaina o Pati i le atunuu atoa ia Iulai 10, 2024. O lenei aso e faamanatu mai ai ia i tatou le taua o le malosi o vaega faaupufai i le fausiaina o le lumanai o lo tatou atunuu ma le faatupuina o se lagona o nuu ma tagatanuu.

O sui o le Pati ma le au lagolago mai afioaga i totonu o le atunuu e oo atu i le atunuu na auai faatasi e faamanatu le faamoemoe. O le aso na faʻaalia ai le tele o mea na tutupu, e aofia ai semina, aʻoaʻoga ma faʻapotopotoga lautele, e faʻamoemoe uma i le faʻalauiloaina o tulaga taua o le faatemokalasi, faʻatasi ma pulega lelei.

11-2
1.2L洗衣液-1

O lo'o iai:

O le fatu o le Aso Fausia o Pati o le amanaia lea o le sao taua a vaega faaupufai i le atinae ma le alualu i luma o le atunuu. O le tu'uina atu o se fa'avae mo leo ma manatu 'ese'ese, ua avea ai vaega fa'aupufai ma fa'auluuluga mo suiga ma faiga mo le fa'amalieina o mana'oga ma mana'oga o tagata.

I le saunoaga a le Palemia i le aso o le pati, na ia faamamafaina ai le taua o vaega faaupufai e avea ma maatulimanu o se malo faatemokarasi manuia. Na ia faamamafaina le manaʻoga mo vaega faaupufai e tausisia le manino, tali atu ma le amio pulea i a latou gaioiga ma ave le faamuamua i le soifua manuia o tagatanuu latou te fai ma sui.

O le aso foi e maua ai le avanoa mo ta'ita'i o le pati e fegalegaleai ai ma tagata palota ma toe fa'amautu lo latou naunau e tautua le manuia lautele. E ala i talanoaga matala ma fonotaga felagolagomai, e saili taitai e faʻafesoʻotaʻi le va i le va o le malo ma le pulega, faʻaleleia le lagona o le faʻalagolago ma le galulue faʻatasi.

aotelega:

E le gata i lea, o le Party Building Day e avea o se faʻavae e faʻalauiloa ai ni fuafuaga fou ma faiga faʻavae e faʻatatau i le faʻamalosia o tulaga faʻapolokiki ma faʻalauiloaina le auai o tagatanuu. E aofia ai faiga e fa'aleleia atili ai le auai o tama'ita'i ma tupulaga talavou i faiga fa'apolokiki, fa'apea fo'i ma taumafaiga e fa'alauiloa atili le 'ese'esega ma sui i totonu o fa'alapotopotoga a pati.

I le fa’ai’uga o lea aso, na fa’ailogaina ai le fa’afiafiaga i le agaga o le fealofani ma le loto gatasi, lea ua fa’amaonia ai le malosi tumau o le ie fa’apolokiki a le atunu’u. O le Aso Fausiaina o Pati e le gata e toe faʻamaonia ai lana tautinoga i le tausisia o tulaga faʻa-temokalasi, ae o loʻo faʻavaeina ai le faʻavae mo se faʻalapotopotoga faʻapolokiki e sili atu ona aofia ai ma auai, e fausia ai se lumanaʻi manuia ma manuia mo tagata uma.

200ML-350ML洗发水瓶子-1

Taimi meli: Iul-01-2024