• Guoyu Plastic Products Lamea fufulu fagu

Zhongshan Huangpu Guoyu Palasitika Products Factory :2024 lalolagi lalolagi

Zhongshan Huangpu Guoyu Palasitika Products Factory :2024 lalolagi lalolagi

54-1-1

Folasaga:

I le 2024, e faamanatu ai e tagata le Aso o le Lalolagi ma toe taulai atu i le puipuiga o le siosiomaga ma atinae gafataulimaina. O lenei faʻalavelave faʻavaomalo, na faia talu mai le 1970, e faʻamanatu ai i tagata le taua o le puipuia o le paneta ma le faia o gaioiga e foia ai faafitauli ogaoga o le siosiomaga.

O le lagona o le faanatinati i le Earth Day e sili atu ona maualuga i lenei tausaga aʻo tauivi le lalolagi ma le faʻalavelave faʻafuaseʻi o le tau. Mai i tulaga ogaoga o le tau e o'o atu i le leiloa o meaola eseese, o le mana'omia o le galulue fa'atasi e foia ai nei lu'itau e le'i sili atu ona manino. O le mea lea, o le autu o le Earth Day 2024 o le "Toe Mafaufau, Toe Faʻafoʻi ma Toe Faʻafouina", faʻamamafaina le manaʻoga e toe mafaufau i la tatou auala i le puipuiga o le siosiomaga ma toe mafaufau i fofo gafataulimaina e toe fausia ai se paneta sili atu le soifua maloloina mo augatupulaga i le lumanaʻi.

O lo'o iai:

I le lalolagi atoa, o tagata taʻitoʻatasi, nuʻu ma faʻalapotopotoga e potopoto faʻatasi e auai i gaioiga eseese e faʻatatau i le faʻalauiloaina o le siosiomaga ma puipuia le siosiomaga. Mai fa'ato'aga o la'au e o'o atu i le fa'amamāina o matafaga, o lo'o fa'aalia e tagata mai so'o se ituaiga olaga lo latou ta'utinoga e faia se a'afiaga lelei i luga o le paneta.

I le faaopoopo atu i taumafaiga a le atunuu, ua ausia e malo ma pisinisi le alualu i luma taua i le faalauiloaina o le faatumauina o le siosiomaga. O le tele o atunu'u ua fa'ailoa mai ni sini fa'amaualuga e fa'aitiitia ai le fa'aosoina o le kaponi ma le suiga i le malosi fa'afouina, ma fa'ailoa mai ai le fa'atupulaia o le fa'ailoaina o le mana'omia o ni gaioiga fa'aituau e tetee atu ai i suiga o le tau.

E le gata i lea, o pisinisi o loʻo faʻateleina le faʻaogaina o faiga faʻatumauina, ma le toʻatele o loʻo naunau e faʻaitiitia o latou tulagavae o le siʻosiʻomaga ma teu faʻafaigaluega i tekinolosi faʻalelei. O lenei suiga agai i le fa'aauauina e atagia ai le fa'alauteleina o le malamalama i feso'ota'iga i le va o le tausiga o le si'osi'omaga ma le tamaoaiga mo se taimi umi.

HDPE瓶-60-1-1
42-1 HDPE1

aotelega:

O le Aso o le Lalolagi 2024 o loʻo avea foi ma faʻavae e faʻalauiloa ai le faʻalavelave faʻafitauli tau le siosiomaga e pei o le faʻaleagaina o le vaomatua, palasitika filogia, ma le taua o le puipuia o meaola eseese. E ala i fa'aa'oa'oga fa'aa'oa'oga ma fa'alauiloa fa'alauiloa, o le fa'aupuga e fa'amoemoe e fa'amalosia tagata ta'ito'atasi e avea ma tausimea o latou si'osi'omaga ma fa'aoso suiga lelei i totonu o latou nu'u.

A'o va'ai i luma, o le Earth Day 2024 o lo'o fa'amamafaina ai le mana'oga mo le fa'atumauina fa'atasiga fa'atasi e fo'ia ai lu'itau tau si'osi'omaga o lo'o feagai ma lo tatou paneta. E ala i le faʻaleleia o se lagona o le lotogatasi i le lalolagi atoa ma le fefaʻasoaaʻi o tiute, o le faʻasalalauga e faʻaosofia ai le faʻamoemoe mo se lumanaʻi gafataulimaina ma faʻamalosia ai le manatu o tagata uma e iai le matafaioi e puipuia le paneta mo augatupulaga i le lumanaʻi.


Taimi meli: Apr-15-2024