• Guoyu Plastic Products Lamea fufulu fagu

tausamiga zhongyuan

tausamiga zhongyuan

bdcf8ecbb5a90c050f41c9a5b664b827

Folasaga:

O le zhongyuanFa'afiafiaga, e ta'ua fo'i o lezhongyuanFestival, o se tausamiga masani a Saina e pa'ū i le aso 15 o le masina lona fitu. I le 2024, o lenei tausamiga taua o le a faamanatuina e ala i tu ma aga eseese e faʻaaloalogia ai tuaa ua maliliu ma agaga feoaʻi.

I le taimi o le zhongyuanO tausamiga, e talitonu tagata o le a matala faitotoʻa i le lalolagi, ma mafai ai ona feoaʻi agaga o ē ua maliliu i le lalolagi. Ina ia faamalie nei atua, e ofo atu e tagata meaʻai, faamū mea manogi, ma faia sauniga e faamautinoa ai le manuia o o latou augātamā. O le taimi foi lea e potopoto faatasi ai aiga ma asiasi atu i tuugamau o tuaa e fai ai a latou faaaloaloga.

O lo'o iai:

E le gata i le tapuai i tuaa, o le zhongyuanO le tausamiga foi o se tausamiga e faailoa atu ai le alofa mo agaga feoa’i ua leai se tasi e tausia. E masani ona faia e tagata fata faitaulaga i nei atua ma ofo atu meaʻai ma mea manogi e aumaia ai le filemu ma le faamafanafanaga.

O se tasi o tu ma aga sili ona iloga o le zhongyuanO le fa'afiafiaga o le fa'amumuina o molī ma moli o vaitafe. O nei gaioiga na talitonuina e taʻitaʻia ai agaga i tua ma aumaia ai faʻamanuiaga i tagata ola. O le vaai atu i nei moli susulu o loo opeopea i luga o le vai o se vaega matagofie ma faatusa o le tausamiga.

30 60 80 100 120 ml-1
3种容量-1

aotelega:

I nisi o eria, o lo'o faia fa'afiafiaga ma tu masani e fa'afiafia ai aitu, e aofia ai tala fa'aSaina ma musika. O nei gaioiga e faʻamoemoe e aumaia ai le fiafia i agaga ma faʻamautinoa lo latou fiafia i le olaga mulimuli.

O le zhongyuanO le tausamiga o se tausamiga e manatunatu ai, manatua ma manatua ai e pele ua maliliu. Ose fa'amanatuga e loloto ma fa'aleagaga ma e taua tele i tu ma aga a Saina. A o latalata mai le Tausamiga o le Tautotogo o le 2024, o le a o mai faatasi nuu o Saina i Saina ma isi vaega o le lalolagi e faamamalu o latou tuaa ma faamautinoa le soifua manuia o agaga o loo feoai solo i le lalolagi.


Taimi meli: Aukuso-19-2024